Munka, magánélet, miegymás...

Munka, magánélet, miegymás...

Miegymás: Mert megérdemlem...

2016. február 24. - BűvösHármas

Most szabadult be az egyik vásárló a boltba, aki pezsgőt és cigit kért tőlem. A hölgy klasszikusan festett szőke, és élvezi a szőke nős viccek minden báját. Ezzel szokott is viccelődni, de sajnos minden vicc félig igaz. Nincs ez másképp az ő esetében sem. Közölte, hogy ünnepel, mert végre elvált, és megvolt a vagyonmegosztás is végre. 26 évnyi házasságot hagyott maga mögött. Gondolta, hogy megosztja velem ezt az információt, mivel olyan régóta jár ide vásárolni, hogy megérdemlem, mármint az információt. 
Az emberek sajnos azt gondolják, hogy ha valakit beavatnak a személyes tragédiáik valamelyik felvonásába, az a bizalom belső köre. Hát kérem szépen marhára nem az. Mindenkinek megvan a maga baja, nekem is akad bőven, nem biztos, hogy érdekel a másé is.

A bejegyzés trackback címe:

https://buvosharmas.blog.hu/api/trackback/id/tr338416790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása