Munka, magánélet, miegymás...

Munka, magánélet, miegymás...

Magánélet: Ég veled Anya, egyszer együtt leszünk megint!

2017. augusztus 26. - BűvösHármas

A mai napon drága Édesanyám szíve örökre megszűnt dobogni értünk. Csak a fájdalom, és az üres haszontalanság érzése járja át a lelkem.
A legjobb anya és legjobb barát egy személyben az, aki itt hagyott most minket a földi létben árván.
Pár napja bekerült a kórházba, de tegnap este csak annyit mondott a telefonban, hogy reggel korán gyere. Érezte, hogy mennie kell, de megvárta egyetlen fiát, hogy még utoljára lássa, és a maga módján búcsút vehessen tőle. Átkozott pillanatok voltak ezek, mégis áldottak. Átkozott mert felnéztem az égre, és kérdőre vontam Istent:

- Uram, az elmúlt egy év imái csak ennyit értek?!

Áldott volt mégis, mert mikor visszaértem a kórterembe, akkor készült indulni egy másik helyre.
Az utolsó pillanatokban még foghattam a kezét, búcsúzhattam tőle, és elmondhattam mindazt, amit szerettem volna, és ami akkor és ott eszembe jutott.
Az ápolónő szerint nem mindenki részesül ilyen áldásban.

Jó utat Drága Anyám. A szívemből magaddal vittél egy darabot. Egyszer újra találkozunk, és fogunk még nagyokat nevetni együtt!

candle-in-the-dark.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://buvosharmas.blog.hu/api/trackback/id/tr8312780828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tristia 2017.09.14. 10:39:05

Szóhoz sem tudok jutni, annyira mélyen megrázott, megrendített édesanyád halálának a híre. Kegyetlen, embertelen (több mint) egy év áll mögöttetek; s tudom, hogy nem vigasz, de hidd el, az amit te erődön felül is megtettél édesanyádért, az, hogy örömben, bánatban, betegségben, fájdalomban te mindig mellette álltál, s ő mindig számíthatott rád – ennél többet, szebbet, gazdagabbat, értékesebbet, fontosabbat nem kaphat egy ember az életében a másiktól, mint amit te édesanyádnak ajándékoztál.
Fogadd őszinte részvétemet, mély együttérzésemet!

BűvösHármas · http://buvosharmas.blog.hu/ 2017.09.14. 10:41:54

@tristia: Köszönöm a soraid. Bízom benne, hogy nem fogok szégyent hozni a fejére, és úgy élek majd, hogy mindig büszke legyen az Ő egy szem fiára.
süti beállítások módosítása