Munka, magánélet, miegymás...

Munka, magánélet, miegymás...

Magánélet: Gyors helyzetjelentés.

2016. augusztus 08. - BűvösHármas

Megérkezett a szövettani eredmény papíron is. Semmilyen daganatos sejtet nem találtak anyám tüdejében, ami már önmagában is fantasztikus dolog, de ott motoszkál a kínzó kérdés a kisagyamban, akkor mi az a tüdő elégtelen rész a jobb tüdejének a felső lebenyében? Persze a budapesti szuperCT-ről sincs semmi, pedig két hétre ígérték az időpontot az orvosok. 
Anyám nagy ívben szarik az egészre. Panaszkodik, hogy hőemelkedése van, és fáj a jobb válla cefetül, ami valamilyen ízületi gyulladás lehet, de mindezek mellett a kisujját sem mozdítja, hogy a helyzete normalizálódjon. Nem tudok erre mit mondani. Legalábbis semmi szépet most.

Időközben megérkezett a pesti válasz a tv2-es interjúmmal kapcsolatban, majd két hónapot kellett várni a kettő héttel szemben, amit a HR-es kislány ígért. Persze, hogy nem lett belőle semmi. A szokásos sablonízű, megőrizzük az önéletrajzodat blabla, és más egyéb oda nem illő szarságok cizellált halmaza. Nem semmi káosz lehet náluk, és ők még válogatnak a "kendermagban". Kész röhej. Érik a levél is Andy bácsinak az biztos.

Tegnap megtalált a vendéglátós, másodállásos pasas is, aki annyira komolyra ígérte nekem a beugrós melót, hogy egy hónapja nem hallottam felőle. Erre tegnap úgy hív fel telefonon, hogy keddtől megyek három hétig melózni neki, és kész. Mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy parancs és füttyszó. Biztos cirkuszban járt szombat este...

A mai napról ne is beszéljünk a boltban. Válogatott, értetlen kretének kisebb gyülekezete talált meg most is, akiknek hiába magyarázol el egy dolgot háromszor, még ők vannak megsértődve, és fenyegetőznek olyan dolgokkal, amikre most már úgyis nagy ívben szarok. Dióhéjban ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://buvosharmas.blog.hu/api/trackback/id/tr59910310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása