Munka, magánélet, miegymás...

Munka, magánélet, miegymás...

A blogról.

2016. február 19. - BűvösHármas

Blog vagy nevezhetjük naplónak is, amit magamnak írok a személyes élményeim alapján. Legyen szó sikerélményről vagy éppen kudarcról, bele fog kerülni a feljegyzéseimbe valamilyen formában. Lesznek hosszabb, és lesznek rövidebb eszmefuttatások attól függően, mi az, ami okvetlenül kikívánkozik belőlem. Ennek értelmében három kategóriában fognak a bejegyzések felkerülni az oldalra.
A munka, a magánélet és a miegymás bűvös hármasa szerint. Ezt mindig jelölni fogom a címsorban, hogy éppen melyik kategóriába tartozik az aktuális bejegyzés. Szerintem a munkát, és a magánéletet nem kell különösebben magyaráznom senkinek, még a miegymás egy sajátos "vegyes felvágott" lesz. Értelemszerűen, ami az első kettő nem fér bele, az itt kap helyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://buvosharmas.blog.hu/api/trackback/id/tr828404940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása