Munka, magánélet, miegymás...

Munka, magánélet, miegymás...

Munka: Ezt a f@szt!

2016. március 24. - BűvösHármas

Este 10 óráig tart a műszakom a boltban, utána irány haza. A holnapi nap húzósabb is lesz, mivel reggelre megyek vissza, és így az alvási időm az öt órát verdesi maximum. Ma kivételesen nem állított be időben a főnököm a bevételért, hiszen minden nap ő hordja el a pénzt vagy valamelyik családtagja.
21:58 az idő, hozom be a megállító táblát, erre megérkezik a bevételért. Szűk két perccel záróra előtt. Ezzel nem lenne nagy gond, ha a buszom, ami a város másik végén lévő lakásomba visz, nem 22:14-kor indulna. Persze elpoénkodja a dolgot jó tahó munkaadóhoz mérten, hogy akár itt is alhatok. Mondtam neki, hogy ha fizeti, akkor maradok. Persze ilyenkor nincs mit hozzáfűznie a dologhoz. Szerencsére sikerült időben lerendeznem mindent, és elértem a buszt is.
Ebből is látszik, hogy a munkaadó ebben az országban milyen nagy ívben szarja le az alkalmazottat, és az ő szabadidejét...

A bejegyzés trackback címe:

https://buvosharmas.blog.hu/api/trackback/id/tr848524444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása